2012. április 28., szombat

Hónap sztárja by me

Nicole Scherzinger Beep sminkje

Szerintem Nicole Scherzinger az egyik legszebben nő, akit ismerek és imádom ahogy sminkelik. Tetszik , hogy sosem viszik túlzásba a színeket rajta, sőt inkább a természetes szépségét hangsúlyozzák.

Nicole legtöbb sminkje az inkább barnás-fekete füstös smink, de volt egy  klipje a The Pussycat Dolla-al ( Beep ), amikor egy szép zöld színnel hangsúlyozták a szemét.

 Ezt szerettem volna lemásolni, remélem tetszeni fog az eredmény. :)

A képek vakuval készültek, de valahogy nem sikerült, úgy , ahogy én azt akartam, mert élőbe sokkal élénkebb volt a smink . :(

Használt termékek:

 

Arc: 

  Maybelline 24 h alapozó ( 21 beige doré )

  Essence Mattosító Kompakt Púder ( 2 )

  Cantare bronzpúder

   Miss Rose arcpirosító

 

Szem:

 Essence I love stage szemhélyalapozó

 Miss Rose paletta ( arany- sötétbarna )

 Essence eyeshadow ( 06  - metropolitan sparkling effect )

 NyC mono szemhéjpúder ( 917- I love NY )

NyC szemceruca

Noname zöld pigment ( nem tudom honnan van ,de van :D majd külön őt is bemutatom )

Catrice Eyeliner pen ( Welcome to the jungle )

Avon uplifting

 

Száj:

Avon Twilight Twig rúzs

Essence mini lipgloss 

 

  Ha esetleg szeretnétek , szívesen leirom magát a folyamatát hogyan is készitettem el ezt a sminket.

Remélem tetszett nektek. :) Esetleg van olyan híresség, akinek szeretitek a sminkjét?

2012. április 20., péntek

Egy kis zsákmány

 Termék bemutatás és teszt

Már a héten megvásároltam ezeket a termékeket , de most végre van egy kis időm posztolni.
3 terméket szeretnék nektek bemutatni. az egyikre már borzasztóan vágytam, mert a boltban találkoztam vele ,de mindig csak elmentem mellette , de a héten hazahoztam, nagy volt a vonzalom :P

( katt a képekért )




Kezdésképpen a műbőr kis táskaszerű csodát szeretném bemutatni.

                                           ( vakuval )         (1)                                    

                                                                        ( vaku nélkül )      ( 2 )

Ő az aki hazavágyódott velem, szerintem nagyon szép kis paletta. Amit tudni érdemes róla, elméletileg Miss Rose Paletta , legalábbis az eladó ezt mondta nekem, szóval akkor higgyünk neki. Gödöllőn vettem a Dávid nevezetű kis boltban, aki odavalósi az tudja , hogy mennyi csudi jó cucc van ott , nagyon jóóóó áron.

De legyen egy kis szó erről a palettáról. A paletta 108 színt tartalmaz. Van kb 3 olyan szín ami szerintem ugyan az , de ez nem veszt a szépségéből. Mindegyik csillámos szín, kivéve a feketéket, amiből mind a két oldalon van 1-1.
Hihetetlenül pigmentáltak a színek és nagyon tartósak is, amikor csak az ujjamat érintettem az egyik színbe, alig tudtam lemosni magamról.


     ( vakuval alap nélkül )

                                                                        ( vaku nélkül )


 A paletta első képén, a felső oldalának, alsó két sorát raktam fel a felkaromra. ( remélem érthetően magyaráztam :D ). Nem volt szükségem alapra , hiszen látszik, milyen erősen pigmentáltak.
Talán az a furcsa, aki ismeri a Miss Rose szemhéjpúdereket, az tudja ,hogy mennyire porzik és kissé macerás a felvitele, de ennél ilyet nem tapasztaltam, és éppen emiatt voltak kétségeim.
Most viszont hatalmas nagy meglepetést fogok okozni, mert ez a paletta hihetetlenül olcsó volt, csupán 1000 Ft, féltem is , hogy valami baja lehet , hiszen ilyen olcsón 108 színt tartalmazó palettát még nem láttam , de szerencsére nagyon jól jártam , hiszen nagyon megérte.
 Mindenkinek merem ajánlani és alig várom , hogy felavassam :)


Következőkben , minap a Rossmanba jártam ( Budapest/Árkád ) és láttam , hogy a Rimmel termékeket   25 % kedvezménnyel lehet megvásárolni, sajnos már nem tudom meddig tart ez az akció, de érdemes ellátogatni. Szóval hazajött velem egy szempillaspirál , pontosabban Rimmel Extra Super Lash 001 vízálló szempillaspirál.




Már egy ideje kerestem hasonló vízálló szempillaspirált, mert amikor buli van , vagy melegebb az idő , sokkal jobban tart , mint egy "mezei" spirál.
Az ára 800-900 Ft körül van, sajnos pontosabban nem emlékszem rá, de szerintem nagyon jó árban van.

 Haza jött még velem egy szemceruza is, mert abból szerintem sosem elég :-) Pontosabban NyC Eyeliner Duet 882 Endless love.



Ha jól emlékszem ő is akciós volt, 250 Ft környékén jár.
Szerintem nem rossz, habár kissé elfolyik, nem olyan nagyon tartós, de tetszik , hogy két színt kapok jóformán egy áráért.

Remélem tetszett a bejegyzés, és mit szóltok a Miss Rose palettáról?


2012. április 19., csütörtök

Hónap könyve

Hónap könyve / Szex, pasik, gyötrelmek /

Mint már mondtam olyan blogot szerettem volna csinálni, ami engem jellemez. Aki ismer az tudja , mekkora rajongója vagyok a könyvek világának. Mindenféle témakörben szeretek olvasni, a lényeg, hogy fogjon meg, de talán mégis van , olyan , amiket szívesen olvasok , mint pl: horror -, krimik- és a humoros regények.
Most egy tipikus humoros , vicces könyvet szeretnék kicsit bemutatni.
India Knight: Szex , pasik, gyötrelmek....




Mér nagyon rág meg van ez a könyv, még ezer éve Tesco-ba vettem fillérekért , valami leértékelésen és azóta többször kiolvastam.

Bemásolom a hivatalos leírását:

" Clara Hutt harminchárom éves, középosztálybeli angol fiatalasszony. Gyereket nevel, háztartást vezet, és egy magazinba írogat. Szép háza, no meg két imádnivaló gyereke van – akik többnyire idegesítik – nagy, különc, „darabokra hullott” ámde elbűvölő családja, valamint jóképű (bár egyre titokzatosabb) férje. És rendszeresen szeretkezik – nos, többé-kevésbé. Megvan a férj, a ház, a gyerekek, szóval minden rendben is volna, ám Clara mégis úgy érzi, valami nem stimmel az életében. Talán épp azért, mert mindene megvan, kissé unatkozik, és elég bizarr módon szórakoztatja magát: folyamatosan nassol, jóllehet némi súlyfelesleggel küszködik; zavarba ejtő témákkal szekírozza a barátnőit és a férjét; ráadásul mindenféle eszement helyzetbe keveri magát. Férje egyáltalán nem „veszi” Clara kétségbeesett vészjelzéseit. A várva várt párizsi hétvégén, amely romokban heverő házasságukat volna hivatott megmenteni, „hajdani szerelmük kihunyó parazsát újjáéleszteni” – mire észbe kap, elhagyott feleség válik belőle. A nem várt fordulat észre téríti, rátalál régi önmagára, és egy új, izgalmasnak ígérkező szerelem tűnik fel a láthatáron."


Lényegében , maga a leírás sok mindent elmond, de ami engem igazán megfogott, azaz hogy nagyon szókimondó könyvről van szó. Valóban egy háziasszony kissé unalmas életét mutatja be, aki bármit megtenne a házasságáért ( pl : intim gyantázás félig-meddig ), és aki nagyon nem elégedett , sem magával , sem az életével.
Nagyon vicces sztorikat tartalmaz a könyv, , eléggé változatos hozzászólásokat olvastam róla, de nekem nagyon tetszett, úgy, hogy olyan embereknek ajánlom, aki szereti a tipikus brit világot egy kis pikáns történettel és persze azoknak is , akik nem szeretik a hosszú könyvetek , hiszen ez csak 248 oldalas.
Az ára változó, mert megnéztem néhány honlapot és mindegyik más írt de 1000 ft-tól 1500ft-ig beszerezhető.


Remélem tetszett a bejegyzés és akár meghoztam a kedveteket a könyvhöz. Ti szoktatok olvasni regényeket? Volt valami kedvencetek mostanában?

2012. április 15., vasárnap

Buli smink- Máson (2)

    Ismét egy áldozat van a porondon, Vivien személyében , aki maga kérte azt , hogy ilyen erős sminket készítsek neki, habár én valami egyszerűbbet szántam volna a mindennapokra ,de könnyen meggyőzött arról , hogy legyen egy buli smink .:) :P

( katt tovább a képekért )



    Ha egy kicsit közelebbről megnézitek a képet , látjátok hogy Vivien felső ajkán volt egy pinduri seb, ami miatt nagyon féltem , mert ő azt mondta nem fáj neki, de félve nyúltam akkor is, arra a területre, ami szerintem látszik, ez sajnos az én bakim :( De szerintem itt a szem a lényeg :)





     A szemöldökért sorry, de nagyon icipici szemöldöke van ( kozmetikus szedte ki neki, had ne mondjam milyen ügyesen ) és így sem lett tökéletes , hiába próbálkoztam , de majd kezelésbe veszem :-)

     Ugyebár ez egy csillogó , ezüst-fekete füstös szem, ami bármilyen ruhához megy, szerintem ez az a smink, amit a legkönnyebben meglehet csinálni, de persze ez az én személyes véleményem.

Termékek amiket használtam:

Arc:
        Loreal- Long Lasting Perfecting alapozó ( 015-Porcelain )
        Essence - Mattifying compact powder ( 02 )
        NyC Smooth Skin Loose Face Powder ( 741A-Translucent )
        Miss Rose pirosító

Szem:
         Nyx szemhélyalapozó
         Lora paletta ( ezüst-fekete )
         L.A. Color Eyeshadow Quad ( matt szürke )
         Essence mono - 01 Chill out- Shimmer effect
         Avon -true color -Smoky eyes
         Aden cosmetic fekete szemceruza ( ezt Vivi hozta magával )
         NyC-Sky Rise mascara

Szemöldök:     
          Lovely -Barna szemöldök ceruza

Száj:
          Avon Lip pencil -Peach Gold
          Wet n Wild Liquid Lipgloss ( átlátszó )


Remélem tetszett nektek ez a füstös buli smink, ti milyen sminket szoktatok készíteni , ha buliba mentek?



Nappali smink-máson



Ma egy hölgyeményt hoztam el nektek, akik feláldozta magát értem , hogy gyakoroljak rajta. Nagyon szeretek másokat sminkelni, mert olyan jó érzés , amikor egy szép alapanyagból ,még szebbet tudsz varázsolni pár színnel.
Szerencsére nem kellett nagyon győzködni őt :-)

Először egy nappali sminket szeretnék bemutatni a kis modellemen: Bettin. Innen is köszi Betti , hogy kibírtál :)

 ( Katt tovább a képekért )


  Kezdésképpen lealapoztam, majd korrektorral eltüntettem néhány apró hibát ( meg kell jegyeznem , nagyon nem kellett , mert  szép bőre van ), aztán vékonyan egy kis kőpúderrel átmentem az arcán.
Folytattam a szemével , amit szemhéjalapozóval  lekentem teljesen a szemöldök csontig. Majd egy olíva zöld színt raktam az egész mozgó szemhéjre, aztán a mozgó szemhéj külső részére egy fekete színt vittem fel , amit belesatíroztam az alap színbe. ( hogy ne legyen annyira erős a smink, mégis csak nappali sminknek készül ). Az alsó szempillák tövébe egy barna szemceruzával végig húztam a teljes alsó szemrészt és egy fülpiszkáló segítségével , plusz  egy kis zöld színnel elkezdtem satírozni azt a részt.
A mélyítő vonalba egy közepes árnyalatú barnát , majd a szemöldök csontra és a szemzugba, fehér színt vittem fel.
A vízvonal 3/4-ed részét feketével , a maradék 1/4edet barnával húztam ki. A szempilláit egy fekete szempillaspirállal festettem ki.
A szemöldökét egy világos barna szemöldök ceruzával rajzoltam meg.
Én a pirosítást mindig a végére szoktam hagyni, valahogy az összkép miatt , talán.
Mivel Bettinek nagyon szép ívű szája van , úgy gondoltam , hogy nem csak egy szájfényt viszek fel neki, hanem inkább jobban kiemelem, egy kis barna rúzzsal, majd lágyítás képen vittem fel egy kis nude szájfényt.

( katt tovább a képekért )

( természetes fénynél )

 ( kicsit beárnyékolták a falevelek, de szerintem látni lehet a lényeget )



Mivel Betti alapjáraton szemüveges , ezért csináltam pár olyan képet is , hogy lásd szerintem szemüvegben is mutatós ez a smink.

(bocsi a vakué , de másképpen, nem tudtam megoldani )



Végül jöjjenek a termékek , amiket használtam:

Arc:
        Loreal-Long Lasting Perfecting (015-Porcelain)
        Avon-Invisible Light korrektor
        Edit Cosmetics - kőpúder
        Lovely arcpirosító - Red Dance
        NyC Smooth Skin Loose Face Powder ( 741A-Transulancent )

Szem: 
         Nyx szemhéjalapozó
         Rolian paletta ( olíva zöld )
         Astor paletta ( 810- Carribean nights /szürke-fekete/ )
         NyC mono (917- I love new york )
         Essence mono ( 06- Metropolitan sparkling effect )
         Avon- color trend fekete szemceruza
         Avon- Uplifting szempillaspirál 
         
Szemöldök: Lovely - barna szemöldök ceruza 

Száj: Avon- Twilight Twing
         Essence- XXXL Nudes Lipgloss


Remélem tetszett ez a bejegyzés. Ti szoktatok ilyen száj hangsúlyos nappali sminket készíteni?

2012. április 14., szombat

Avon/Catrice/Essence teszt

Szájfény és rúzs teszt

Ma háromfajta termék ajakápolóit fogom bemutatni nektek, amit a héten szereztem be. Nagyon szeretem a szájfényeket, és mostanság kattantam rá a rúzsokra is. Bár nem szeretem a macerás dolgokat magamon, és azért egy rúzs szerintem eléggé az , hiszem folyamatosan igazítani kell. De most már sok kozmetikai cég dobja ki a jobbnál-jobb rúzsait, ami tényleg nagyon tartósak.
Bár most nem olyan termékeket hoztam nektek, de gondoltam megosztom az én nézeteimet ezzel kapcsolatban.

Először is kezdjük a szájfényeknél.

(vakuval)



 ( vaku nélkül)

Kezdésképpen az Essence mini lipgloss set angel kollekciója, az ami engem nagyon megfogott, főleg a méretük miatt, hiszen nem egy normál kiszerelés , mint amihez eddig hozzászokhattunk. Mindössze 2 ml-esek, viszont hihetetlenül praktikusak,  akár mind a három színt magaddal viheted egy pici táskába ,egy buli alkalmával, vagy bármilyen eseményre.
Ez a set tartalmaz ( és most a kép szerint balról jobbra fogok haladni ) egy átlátszó, egy gyöngyházfényű ( nagyon apró csillámokkal) és egy nude szín. 





Az ecsetei is teljesen rendben vannak, habár lehetne picit nagyobb, de a méretüket tekintve, teljesen arányosak.
Az illatuk nagyon kellemes, az állaguk kissé ragacsos ,de akkor sincsen nehéz érzésed az ajkaidon, ami szerintem sokat számít. A nude színnel voltam a legjobban megelégedve, nagyon pigmentált és szinte minden sminkhez illik, de a többivel sem volt semmi bajom.

Végeredményben jó választás volt, én nagyon megszerettem őket, a pontos árukra nem emlékszem de az biztos , hogy 1000 Ft alatt vannak, ami szerintem nagyon megéri , hiszen mégis 3 db szájfényt kapunk.


Catrice Lip Appeal Lip Gloss -070 Berry, Berry Nice ( katt tovább a képekért)

  

Nagy dilemmám volt ez a Catrice szájfény, mégpedig a színe miatt. Catrice-től már sok szájfényem van, főleg nude színek, vagy barnás árnyalatok, hiányoltam egy kis színt. Ő egy sötét pink árnyalat, mai nem olyan rossz, de egy kreol bőrű lánynak , hááát nem tudom , maradjunk annyiban , hogy fura. :-) 
Főleg olyan sminkhez tudom ajánlani , ami nem szemhangsúlyos, mond egy szép cicás tusvonal és kész.
Csak, hogy mondjak pár pozitívumot is , hihetetlenül pigmentált és nagyon könnyű vele bánni , nekem elég volt az ecsetet kétszer a tubusba nyomni , ahhoz , hogy elérjem a megfelelő hatást. Egyáltalán nem ragacsos és kellőképpen tartós is, úgy , hogy csak is rajtam múlik, hogy szerelem lesz e vagy sem :) De bizakodó vagyok.Az ára olyan 800 Ft körül mozog.

katt a tesztekhez:

(Essense lipgloss set angel: átlátszó, gyöngyház szín, núde,   Catrice lip appeal: 070 berry )




Avon rúzsok

Szeretnék kész Avon rúzst bemutatni, amit egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam.
Szerintem nagyon elegáns hatást tükröz látványuk. Nagyon jól zárnak.




Mind a két rúzs színmegújító hatással rendelkezik.

Először is a baloldalit szeretném bemutatni: Avon Personifield Plum
Ezt találtam a hivatalos honlapjukon:

" Fedezze fel, milyenek a megahatású ajkak! A rúzs többdimenziós árnyalatai mélységet és drámát kölcsönöznek ajkainak. A Chromapixel technológia megaintenzív színekből minden egyes árnyalatot intenzívebbé varázsol. "

Ez  egy burgundi szín. A rúzs tartalmaz apró arany színű csillámokat. Nagyon erősen pigmentált , és tartós is.Buli alkalmával viseltem, és egész este bírta, talán csak egyszer igazítottam meg.
Saját véleményem szerint, tényleg gyönyörű ajkakat tud varázsolni, ecset segítségével tanácsos használni, hiszen az alakját tekintve , drágakő formáját tükrözi, így kissé nehézkes vele bánni.
Az katalógus ára: 1600 Ft. ami szerintem megéri, hiszen egy nagyon tartós rúzst kapunk cserébe.


A jobb oldali rúzs: Avon Mocha Plum
Ezt találtam a hivatalos honlapjukon:
"A nedvesség aktiválja a színnel teli pigmenteket, így hidratálják ajkait, és gazdag, gyümölcsös, merész színnel csábítanak. Az Aqua Silk Complex segít magába zárni a nedvességet, hogy ajkai puhábbak és simábbak lehessenek. "

Ez egy lilás-rózsaszínes márványos árnyalat. Amit először észre vettem, hogy érdekes , felismerhetetlen gyümölcs illata van, nem tudtam rájönni.
Nagyon könnyű használni és a két szín kombináció hatására , lány lilás szint kölcsönöz az ajkaknak.
Nagyon szeretem használni sima tusvonalas sminknél. Ő is jól pigmentélt és tartós.
Katalógus ára: 1600 Ft.

Kép a tesztelésekről:

 ( Vaku nélküli )

Az alsó  :Avon Mocha Plum

A felső:  Avon Personifield Plum



2012. április 5., csütörtök

Nail World

Körmeim

Tőlem sajnos nagyon nem fogtok látni körömlakk posztot , mert már lassan 5 éve csak műkörömmel élek, hála anyukámnak , aki szerintem mindig remek munkát végez és olyan dolgokat varázsol a kezemre amit én szeretnék.

Éppen ezért szeretném veletek megosztani, pár körmöt amiket a legjobban szerettem, és persze minden hónapba megmutatom , hogy milyen körmöt viselek, persze ha érdekel titeket. :)






Mint látjátok ezek nem éppen az a hagyományos francia körmök , mint az megszokott a legtöbb lánynál, volt olyan is , de mivel nekem szerintem elég vastag ( speciális néven: virsli ujjak :D ) ujjaim vannak , és a kocka köröm még jobban kiemelte , éppen ezért ez a hegyes, mégpedig a STILETTO köröm volt a leghelyesebb döntés, mert optikailag nyújtja az ujjaimat. Szóval az , aki ilyen cipőbe jár mint én , és műkörmökön gondolkozik , akkor ajánlom ezt a formát. És mindent lehet vele csinálni, bármit, sminkelésben sem  zavar, persze , akinek sosem volt annak meg kell szoknia, de kétlem hogy nehéz lenne velük együtt élni. :)







Hát ezzel a körömmel nem sokáig voltam ,mert ő olyan kipróbálás képen került fel rám és sajnos nekem annyira nem jött be. Amúgy gótikus pipe forma a hivatalos neve.


                 

Oh ,ő a karácsonyi körmöm volt. Említésre méltó , mert 150 kő volt a körmömbe. Sajnáltam anyut, mert nem kevés idejébe került. De megérte, mert gyönyörű volt.






És végül ő a mostani körmim, igazi tavaszias hangulata van, főleg a virágok miatt. Ha kicsit jobban megnézitek , nem frissek , mert két hete három hete készítette anyum, de még így is szépek.





Kicsit homályos de szerintem azért kilehet venni a lényeget.

Legyen egy kis reklám, ezek a körmök a Crystal nails anyagaival készültek, és hihetetlen jó és minőségi dolgaik vannak. http://www.crystalnails.hu/  Érdemes megnézni a bolt kínálatait, Budapesten a József kör úton található a nagykereskedésük.

Ha bármilyen kérdésetek van akár a körmökkel kapcsolatban vagy a bolttal kapcsolatban , csak nyugodtan tegyétek fel.

Egy kis retro :)

Mami kicsi kincse

Ma nagyon jó kis felfedező útra indultam a drága nagymamámhoz. Felhívott , hogy talált számomra pár dolgot , de nem mondja el telefonba ,így átkellet mennem hozzá, mondjuk nem lakik tőlem messze.
Elővett egy kis dobozt ami telis-tele volt nagyon helyes kis nyakláncokkal és brossokkal. A nyakláncok gyöngyből készültek és  nagyon megörültem neki mert sajnos a fémre kicsit allergiás vagyok ( legalábbis hosszú ideig nem nagyon tudom viselni. ) , így az ilyen kis fa- vagy műanyagból készült ékszerek számomra nagy öröm :) 

Íme pár kép a kis "kincsekről":

 


   Remélem azért látszik kellőképpen hogy mennyi és milyen nyakláncok vannak a képeken.



És most jönnek a kedvenceim,egyszerűen gyönyörűek szerintem.




Nekem főleg a levél alakú bross jön be.

Már alig várom , hogy viselhessem őket, és ha kíváncsiak vagytok persze megosztom azt is veletek.

 Nektek hogy tetszik?




2012. április 2., hétfő

Smink-Green dreams

Aki ismer az tudja hogy lila és zöld mániás vagyok , ezeknek minden árnyalatát imádom. Éppen ezért mutatok be nektek egy zöld sminket. Egy bulin viseltem és nagyon jól bírta a kiképzést éppen emiatt emlékezetből csináltam meg újra.




Előre is elnézést, még próbálkozom a fotózással , remélem hamar bele jövök. :)
Jöjjön pár kép a szememről , hiszen az a lényeg :)

 


Igyekszem tényleg jobb képeket alkotni legközelebb magamról :D

Amiket használtam:

                                   Arc:
                                            Max Factor Second Skin Foundation 045 ( Warm almond)
                                            Maybelline 24 h
                                            Essence Mattifying compact Powder 02
                                            Miss Rose Arc Pirosító

                                 Szem:
                                           Avon Color Trend Szív alakú szemfesték paletta ( zöld )
                                           Avon True Color Eyeshadow Quad, Washed Khakis ( sötétzöld, rózsaszín )
                                           Miss Rose 12-Color Lasting Gloss Eyeshadow ( arany-zöld változat, abból is a  sötét-, illetve a matt zöld )
                                          L.A. Colors Eyeshadow Quad (Beauty csomag) ( türkiz )
                                          L.A. Colors Eyeliner black
                                          Essence Eyeshadow 01 Chill Out Shimmer Effect
                                          Avon Super Enchant Mascara 
                                          Catrice Eye Liner Pen - C03 Welcome to the jungle

                                Száj:
                                        Avon Lip Pencil - Peach Gold
                                        Lovely-Disco High Shine lip gloss 
                    


2012. március 31., szombat

Kezdet...

     Már sokat gondolkoztam azon hogy belekezdjek e, de úgy döntöttem megpróbálkozunk vele. Tudom hogy már sokféle blog létezik mindenféle témával kapcsolatban , de én szívesen megosztom a gondolataimat, "tehetségemet".
     Szeretném a mániáimat kiélni ezen az oldalon, és remélem páran velem tartanak :) Úgy , hogy aki smink, zene és művészet mániás , akkor tartson velem.